Kinderattracties voor kermissen en evenementen

Op deze pagina vindt u foto's en technische gegevens van onze attracties. De foto's zijn aanklikbaar voor een vergroting.

Alle attracties zijn te huur voor kermissen, weekmarkten en vrijmarkten, campings en elke andere denkbare evenementen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen.

Jump Time TrampolineJump Time Trampoline

Veilig in de teugels kunnen de kinderen een gat in de lucht springen op deze kleurrijke trampolines. De kinderzaak bij uitstek voor campings, markten, braderieën en natuurlijk op de kermis.

Lengte : 11 m.
Breedte : 11 m.
Hoogte : 8,5 m.

Crazy Jump TrampolinesCrazy Jump Trampoline

Ook deze trampolines is zomers aangekleed en, net als de Jump Time Trampoline, in de avonduren mooi uitgelicht. Spring zo hoog mogelijk en probeer zo veel mogelijk koprollen te maken, de kinderen vermaken zich altijd optimaal!

Lengte : 9,5 m.
Breedte : 9,5 m.
Hoogte : 7 m.

Circus Swing KinderzweefmolenCircus Swing Kinderzweefmolen

Ook de allerkleinsten willen het gevoel hebben om even van de grond te zijn en de wind in hun gezicht te voelen waaien. De Circus Swing kinderzweefmolen is de leukste attractie voor de kids.

Afmetingen : 7,5 m. Ø

Walking WaterballsWalking Waterballs

Lopen over water, het lijkt alleen in tekenfilms te kunnen maar niets is minder waar! In de Walking Waterballs is lopen over water pure realiteit. Lopen, rennen, kruipen, koprollen maken en vooral heel veel lachen!

Afmetingen : 9 m. Ø

Royal CarnivalRoyal Carnival

Leuke prijzen winnen kan bij onze braziliaans aangeklede Royal Carnaval. Werp de muntjes op de glasplaat, blijft de munt liggen op de rode, groene of blauwe kleur dan is de prijs gewonnen!

Afmetingen : 8 m. Ø

Oliebollenkraam v/d MeerOliebollenkraam

Oliebollen, krentenbollen, appelbeignets, roombollen, wafels en nog veel meer lekkers. Wij bakken het allemaal vers in onze oliebollenkraam. Niet alleen in de wintermaanden, maar zeker ook in de zomermaanden zal niemand deze heerlijke lekkernijen afslaan!